Promotieteksten

Bezoekers enthousiasmeren om uw evenement te bezoeken? Een gestroomlijnde tekst nodig voor de website van uw zaak? Uw product of dienst aan de man brengen middels een compacte, treffende bewoording? Door mijn promotieteksten kort en bondig te houden staat de kern van uw boodschap als een huis.

Advertorials

Een redactioneel stuk dat toch weet te overtuigen maakt uw product, dienst of evenement op een effectieve manier zichtbaar. Wat de onderscheidende factor ook is, ik formuleer deze in klare, overtuigende gewonemensentaal.

Nieuwsbrieven

U wilt uw klanten graag op de hoogte houden van het reilen en zeilen van uw onderneming, maar u hebt moeite om de juiste snaar te raken? Ik raak hem voor u.

Concertrecensies

De combinatie van mijn twee grootste passies. Live-muziek en taal komen hier samen in opiniƫrende, nauwkeurig onderbouwde artikelen. Mijn concertrecensies zijn gestoeld op jarenlange ervaring in de muziekindustrie. Bovendien getuigen ze van een brede en nieuwsgierige smaak en zijn ze geschreven door een gepassioneerd muziekliefhebber.

Persberichten

Met oog voor detail en ingelezen kennis van de materie informeer ik uw lezers op een heldere, gestructureerde en volledige manier.

En meer…

Heeft u andere wensen voor een redactioneel stuk? In overleg is veel mogelijk!

 
Back to top