OVER MIJ

Het begon in 2011. Op de redactievloer van Amstelveens poppodium P60 wakkerde een stage het schrijversvuur aan. Vervolgens werden de vaardigheden verder uitgebreid als promotiemanager bij livemuziek-club Bourbon Street Amsterdam. In 2013 volgde een zeer productieve en leerzame periode als redactiestagiair bij OOR, waarna ik als concertrecensent nog altijd verbonden ben gebleven bij dit muziekblad.

Mijn specialiteit: (pop)culturele teksten met een informele toon en een heldere structuur.

Het was een tijd van investeren in mezelf, werkervaring opdoen en mijn arsenaal vergroten. De comfort zone werd vaak verlaten. Nieuwe paden werden betreden, (nieuwe) vaardigheden werden aangeleerd en aangescherpt: van promotieteksten tot nieuwsbrieven, van advertorials tot interviews en van persberichten tot concertrecensies. Met al deze bagage is mijn passie voor schrijven groter dan ooit.

Een brede interesse, nieuwsgierige geest en inlevingsvermogen zijn de basis voor goede teksten.

Als tekstschrijver vind ik het belangrijk om me in te leven in de boodschap. Ik maak mij de materie eigen en zoek zorgvuldig naar de juiste toon en invalshoek. Pas dan kan de lezer op een effectieve manier worden bereikt en wordt de boodschap verteld zoals die is bedoeld.

 
Back to top