Fresh Island (Pag, Kroatië)

Ieder jaar komt de crème de la crème van de hiphop en R&B samen op het Kroatische eiland Pag tijdens het Fresh Island festival. Het enige Europese festival in zijn soort dat op het strand wordt gehouden mét zongarantie. Je poncho kan je dus met een gerust hart thuislaten.

Fresh Island pic

Door de jaren heen hebben artiesten als Action Bronson, Pusha-T, Joey Bada$$, Cut Killer, Stormzy, Nas, Iggy Azalea, A$AP Rocky, Method Man & Redman, en Snoop Dogg het festival gemaakt tot wat het is. Met al deze pluspunten mag het dan ook geen verrassing zijn dat Fresh Island in 2015 werd verkozen tot beste hiphop- / urban-festival van Europa.

Dit jaar maken wereldsterren als Wiz Khalifa, DJ Premier en Ty Dolla $ign hun opwachting. Maar het evenement moet het zeker niet alleen van de line-up hebben. Het festival wordt gehouden op Zrce Beach, de langste kuststrook van het eiland Pag. Hier viert hedonisme het hele jaar door hoogtij. Het door palmbomen en helder, turquoise water omgeven strand is de ultieme plek om je drie dagen lang helemaal te laten gaan.

Als je het strand even zat bent, kun je ook lekker gaan op een bootje of in het zwembad. En ergens languit chillen met uitzicht op zee is natuurlijk ook nooit een slecht idee.

Pak dus vast je Nike’s in, verzamel je posse en vlieg deze zomer naar het heetste strand van Europa!

Zrce Beach (Novalja, Kroatië)

Zrce Beach is gelegen op slechts vier kilometer van het centrum van Novalja en is een van de meest spectaculaire stranden van Kroatië. Ondanks de grote menigtes die het elk jaar trekt, heeft het een blauwe vlag-beoordeling, wat betekent dat het er schoon is, veilig, en voorzien van toiletten.

Zrce heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring en puilt uit van de openluchtdiscotheken. In clubs als Aquarius, Papaya, Noa, Kalypso en Euphoria (waarvan de meeste Fresh Island-evenementen organiseren) gaat het feest de hele dag en nacht door.

Mocht je de decibellen even willen ontvluchten is er ook nog eens zat waterpret: parasailing, glijbanen en nog veel meer.

Verveling is geen optie!

Novalja (Pag, Kroatië)

Novalja is voor het eiland Pag wat Playa d’en Bossa is voor Ibiza: een begrip in het uitgaansleven en steevast het middelpunt van het feest. Het gaat hier dag en nacht door. Feestgangers komen jaarlijks als pelgrims naar het beloofde partyland, dankzij de reputatie van hete dagen, wilde nachten en mooie mensen. Dus ben jij op zoek naar de meest epische feestsfeer, schuimparty’s en nachtenlang doorhalen? Novalja biedt dit alles en meer. De vraag is: kan jij het aan?

Originele tekst

Fresh Island

  • Categories →
  • Vertalingen (EN-NL)
 

Opdrachtgevers

client logos
 
Back to top