Sonus Festival

Ja hoor! Sonus is weer terug! Sonus steekt dit jaar alle festivals op de toch al zeer goed gevulde Kroatische festivalkalender naar de kroon. En het is dit jaar niets minder dan een marathonsessie. Een kans om samen te genieten, nieuwe artiesten te ontdekken en nieuwe herinneringen te maken die je nooit zult vergeten. De setting is daarbij ook nog eens om door een ringetje te halen. Vijf zonovergoten dagen en zwoele nachten begeef jij je op het sublieme strand van Zrce aan de Adriatische kust, dat eenvoudig te bereiken is vanuit Zadar, Split en Zagreb. Het strand is de perfecte plek om een midweek lang lekker te gaan. Het staat immers al jaren bekend als hedonistisch bolwerk voor de echte levensgenieter. Deze geniet hier van de geweldige line-up, maar liefst drie openluchtdiscotheken op het terrein, eindeloze afterparty’s en natuurlijk de befaamde bootfeesten in de Adriatische Zee.

Sonus Festival pic

Dit jaar komen artiesten als Dubfire, Eats Everything, Jamie Jones, Kölsch, Cassy, Len Faki, Maceo Plex, Pan-Pot, Rødhåd en Tale Of Us naar het strand der stranden. Een line-up die alleen de vermaarde Duitse partyplanners van Cosmopop mogelijk hadden kunnen maken.

Verspreid over vijf dagen (van 21 tot en met 25 augustus) kunnen bezoekers de allerbeste dj’s ter wereld zien in een prachtige omgeving. Het festival stelt nooit teleur en ook dit jaar is de programmering van de buitencategorie. Naast de grote namen geven ook het Roemeense talent Alexandra en de Londense boys Archie Hamilton en Bas Ibellini acte de présence. Publiekslieveling Jamie Jones viert zijn grandioze comeback en Len Faki is als een van de grootste namen in techno natuurlijk ook een van de vaandeldragers. Maar er zijn nog veel meer techno-vedettes. Verder op het programma: de opkomende Nederlander Joey Daniel, de Deense baas Kölsch, avonturier Konstantin en niemand minder dan Karotte, de man die na bijna drie decennia achter de draaitafels natuurlijk geen introductie meer nodig heeft.

Sonus is een heel hecht festival aan het worden en tijdens deze vierde editie komen Chris Liebing, Dixon, Joseph Capriati, Seth Troxler en Loco Dice terug voor meer. Voeg daar de opkomende namen bij op en je hebt niets minder dan een pelgrimstocht voor de ware technofan. De kaartverkoop gaat sneller dan ooit, dus als je deel uit wil maken van dit avontuur, handel dan snel!

Data en openingstijden

Sonus vindt plaats van 21 tot en met 25 augustus. De openingstijden worden in een later stadium bekend gemaakt.

Novalja

Novalja is voor het eiland Pag wat Playa d’en Bossa is voor Ibiza: een tempel van plezier en het epicentrum van het feest. Het vertier gaat hier dag en nacht door. Feestgangers komen in hordes, dankzij de reputatie van zonovergoten dagen, wilde nachten en mooie mensen. Als jij houdt van Spring Break-achtige taferelen, dan zal Novalja je zeker niet teleurstellen. De vraag is: kan je het aan?

Zrce Strand

Zrce is een van de meest spectaculaire Kroatische stranden. Ondanks het grote aantal bezoekers die het jaarlijks trekt, heeft het een blauwe vlag, wat betekent dat het er veilig, schoon, en voorzien van toiletten is.

Zrce beschikt over alle ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring. Je vindt er tal van openluchtdiscotheken zoals de Aquarius, Papaya, Noa, Kalypso en Euphoria, waar de beats dag in dag uit door de speakers knallen.

Mocht je de decibellen even willen ontvluchten is er ook nog eens zat waterpret: parasailing, glijbanen en nog veel meer. Je hier vervelen is echt onmogelijk!

Originele tekst

Sonus Festival

  • Categories →
  • Vertalingen (EN-NL)
 

Opdrachtgevers

client logos
 
Back to top