Love Family Park (Mainz, Duitsland)

Love Family Park is de jaarlijkse samenkomst van alle leden van de techno-familie. Samen wordt het leven, liefde en (niet in de laatste plaats) muziek gevierd, onder de warme zonnestralen van de eerste zomerdagen.

Love Family Park pic

Het is net alsof je op een kleedje in het park ligt te picknicken, alleen komt de muziek niet uit draagbare boxjes die je in je smartphone hebt gepropt, maar uit reusachtige geluidsinstallaties vanaf vijf podia.

Love Family Park is opgericht door de organisatoren van Time Warp, het ultieme electro- en techno-festival van Europa. Niet verwonderlijk dus, dat de grootste, meest aansprekende namen in techno, tech-house en minimal op de line-up prijken. Wat te denken van Seth Troxler, Loco Dice, Karotte, Adam Beyer, Marco Carola, Tale of Us, Dominik Eulberg, en Fritz Kalkbrenner? En alsof dat allemaal nog niet genoeg was komt de godfather van de Duitse techno, Sven Väth ook nog eens een bezoekje brengen.

Meer dan 16.000 vierkante meter grasland is getransformeerd in een gigantische dansvloer. Er zijn tal van chill-plekken en andere faciliteiten om je te weren tegen de brandende zon. Drinkfonteinen, watervallen, bont gekleurde feesttenten, en natuurlijk een overvloed aan bars, voor de broodnodige dorstlessers.

Dansje wagen?

Messepark Mainz-Hechtsheim (Mainz, Duitsland)

Na twintig jaar met Hanau als thuisbasis is Love Family Park in 2014 verhuisd naar de rand van de stad Mainz, gelegen op zo’n veertig minuten van Frankfurt.

Verspreid over 16.000 vierkante meter vind je op het festival vijf podia en een groot aantal foodtrucks en bars (het mee naar binnen nemen van eigen consumpties is verboden). Het meenemen van kostbare bezittingen is niet aan te raden, maar mocht je toch ergens je spullen veilig willen opbergen, dan kan dat in een van de vele beschikbare kluizen.

Om het de bezoeker makkelijk te maken heeft het festival shuttlebussen ingezet, die de hele dag rijden vanaf het centraal station van Mainz.

Mainz, Duitsland

Er wonen krap 200.000 mensen in Mainz, maar dat betekent niet dat het een slaapstadje is. De grote hoeveelheid studenten draagt uiteraard bij aan het levendige, dynamische karakter van de stad.

Het hart van de stad bestaat uit charmante, pittoreske straatjes, die door de eeuwen heen niet lijken te zijn veranderd. Overdag gaat het er een stukje rustiger aan toe dan tijdens Love Family Park, maar ‘s avonds is er zat keuze aan clubs, bars en biertuinen. Rock, electro, jazz, disco – wat je smaak (en budget) ook is, je kan het hier vinden!

En aangezien Duitsland een bierland bij uitstek is, wil je een bezoekje aan het kleine brouwerijtje Eisgrubbrau (met zijn kwalitatief hoogwaardige product en lage prijzen) zeker niet aan je voorbij laten gaan.

Originele tekst

Love Family Park

  • Categories →
  • Vertalingen (EN-NL)
 

Opdrachtgevers

client logos
 
Back to top